به گزارش گروه علمي باشگاه خبرنگاران به نقل از وب دا؛دكتر حسن امامي رضوي، با بيان اين كه مسئله همراهان بيمار تبديل به مسئله پيچيده اي در بيمارستان هاي دولتي شده است، اظهار داشت: به دليل اين كه بيمارستان ها كمبود نيروهاي ارائه كننده خدمت مانند پرستار، بيماريار و كمك بهيار دارند، به منظور مراقبت و تهيه وسايل مورد نياز بيماران از همراهان آنان كمك مي خواهند كه البته اين موضوع باعث مي شود كه امور اجرايي بيماران مختل شود.
وي علت ديگر زياد بودن همراهان بيمار را زيادي مراجعات از شهرستان ها به بيمارستان هاي شهر هاي بزرگ مانند تهران عنوان كرد و تصريح كرد: اگر برنامه نظام مراقبت نيروي انساني كامل شود و بحث به بيماريار و كمك بهيار در بيمارستان ها به اندازه كافي وجود داشته باشد ميزان حضور همراهان در بيمارستان ها كم مي شود.
وي خاطرنشان كرد: البته براي وضعيت موجود بيمارستان ها، طراحي هايي صورت گرفته كه توسط خيرين در خارج از سيستم بيمارستان ها و يا داخل آنها امكاناتي فراهم شود.
تصويب آيين نامه جذب گردشگر سلامت
معاون درمان در ادامه از تصويب آيين نامه جذب گردشگر سلامت خبر داد و گفت: اين آيين نامه را در وزارت بهداشت تدوين كرديم و با همكاري سازمان گردشگري و ميراث فرهنگي تصويب شد.
وي با اشاره به اين كه آيين نامه جذب گردشگر سلامت داراي دو بخش است، گفت: در بخش اول شرايط، ضوابط و توانمندي بيمارستان هايي كه مي توانند پذيرش گردشگر سلامت داشته باشند در آيين نامه ديده شده و بخش ديگر گروهي هستند كه جذب گردشگر سلامت را در خارج از كشور انجام مي دهند.
معاون درمان بيان كرد: افرادي هستند كه به آنها اجازه داده مي شود كه به خارج از كشور بروند و يا در داخل كشور تبليغات انجام دهند و گردشگر سلامت را جذب كرده و به اين بيمارستان ها معرفي كنند اين افراد از وزارت بهداشت و سازمان ميراث فرهنگي مجوز مي گيرند.
دكتر امامي رضوي ادامه داد: در حال حاضر از كشورهاي مختلف، گردشگر سلامت داريم و اين ها گروه هايي هستند كه يا به منظور درمان و يا با اهداف مذهبي و گردشگري وارد كشور مي شوند.
وي افزود: براي گروهي كه به منظور زيارت وارد كشور مي شوند و به شهر هاي مذهبي مانند مشهد و قم رفت و آمد بيشتري دارند تدابير و برنامه ريزي هاي خوبي صورت گرفته است./ع2