در گفتوگو با باشگاه خبرنگاران جوان مطرح شد؛
«سوجان»، یادآور سریال «پس از باران» است
به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران شهرکرد
رحمان كرمي افزود: در اين مرحله، جديدترين فناوري روز دنيا براي توليد انواع خوراك آبزيان با صد ميليارد ريال هزينه و سرمايه بخش خصوصي بكار گرفته شد.
كرمي گفت: روزانه 400 تن و ساليانه 120 هزار تن خوراك آبزيان بصورت شناور، غوطه وري و ته نشين، توليد و روانه بازار مصرف مي شود.
وي افزود: در مرحله نخست اين كارخانه 40 درصد از خوراك آبزيان سردآبي و گرم آبي كشور تأمين شد.
بزرگترين كارخانه خوراك آبزيان كشور سال 86 افتتاح شد.
استان چهارمحال و بختياري، با توليد 16 هزار تن ماهي سردآبي، بزرگترين قطب توليد اين نوع ماهي در كشور است./س