به گزارش
خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران؛ بهرام گلیایی، رئیس انجمن بیوانفورماتیک کشور در چهارمین همایش بیوانفورماتیک ایران اظهار داشت: بیوانفورماتیک در پیدا کردن ژن ها و پروتئین های دخیل در بیماری ها، شناسایی عوامل مختلف سرطان زاها، داروسازی و.. ارتقا نظام سلامت موثر است.
وی در خصوص فعالیت انجمن بیوانفورماتیک کشور گفت: دوره دکترای بیوانفورماتیک طی 6 سالی که وارد عرصه شده از وضعیت خوبی برخوردار است و محققان و کارشناسان با گرایش هایی نظیر علوم زیستی، فنی و مهندسی نظیر آن آمار و .. میتوانند در بهره گیری از بیوانفورماتیک و ارتقا این علم موثر باشند.
گلپایی افزود: آموزش های بیوانفورماتیکی متخصصان ما به نحوی بوده است که در سالهای گذشته کشورهای اروپایی و خاورمیانه نیز برای آموزش به کشور ما مراجعه میکردند و کشور ما در زمینه آموزش مباحث بیوانفورماتیک پیش قدم بوده است.
تامین شبکه ملی بیوانفورماتیک راهگشای موانع خواهد بود
تاسیس شبکه ملی بیوانفورماتیک میتواند راهگشای بسیاری از موانع در عرصه بیو انفورماتیک باشد.
عضو مرکز تحقیقات بیوشیمی بیوفیزیک دانشگاه تهران در این گفتگو از دسترسی متخصصان بیوانفورماتیک به داده پایگاههای ملی خبر داد و افزود: تنها مشکل در عرصه بیوانفورماتیک داشتن پایگاه با داده پردازهای قوی است که با تاسیس شبکه ملی بیوانفورماتیک امید به برطرف شدن مانع داریم.
گلپایی در پایان اظهار امیدواری کرد و گفت: خوشبختانه تحریم های اقتصادی تاثیری بر عملکرد محققان در عرصه بیوانفورماتیک نداشته است./ح