در حال حاضر کاهش افراد فعال در رشته کاراته نسبت به دهه قبل یکی از مشکلات اساسی این رشته در استان زنجان به حساب می‌آید.

به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران مرکز زنجان، دبیر فدراسیون کاراته کشور گفت: اگر برنامه‌ریزی‌ها به خوبی انجام شود می‌توان در کمترین زمان بهترین خروجی را داشت که در حال حاضر با توجه به تعداد افراد در دهه 80 با رقم 3000 نفر و در دهه 90 با رقم 1200 نفر کمبود افراد مورد نیاز از بزرگترین آفت‌ها این ورزش به شمار می‌آید.

آشوری افزود: بخش تبلیغات باید به صورت جمعی پیگیری شود و استان نیز که از لحاظ سخت افزاری در حد قابل قبولی است می‌تواند با ظرفیت‌های موجود هم پای کشور پیش رود و اگر کمپهای آموزشی برگزار شود می‌تواند باعث رونق ورزشی کاراته شود.

این مسئول با اشاره به اینکه متأسفانه طاقت مدیران برای کسب نتایح عالی بسیار کاهش یافته است، یادآور شد: مدیران در حال حاضر به دنبال سرمایه‌گذاری زودبازده هستند در حالی که قهرمانی باید هم از لحاظ کمی و کیفی در حد قابل قبولی کسب شود و باید فرصت کافی به افراد داده شود و به دلیل مشاهده یک خطا مربی کنار گذاشته نشود.

وی اظهار کرد: کاراته استان زنجان در یک دوران گذار بسر میبرد و نباید مأیوس شد، بلکه باید همه سرمایه‌گذاری‌ها را در پایه برنامه‌ریزی کرد و این ورزش را از پایه تقویت نمود و فضا را برای حضور جوانان در این رشته مهیا کرد.

آشوری با اشاره به اینکه اگر بانوان کاراته‌کا امسال در بازی‌های آسیایی ازبکستان حضور نداشتند به رده‌ 4 جدول سقوط می‌کردیم، خاطرنشان کرد: با حضور بانوان درمسابقات نایب قهرمان شدیم و این موضوع نشان‌دهنده نقش بانوان در این رشته است./س

برچسب ها: کاراته ، افراد ، کاهش ، زنجان
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.