این فیل با قرار دادن خرطوم خود در دهان می تواند کلمات «annyeong» به معنی «سلام»، «anja» به معنی «بنشین»، «aniya» به معنی «نه»، «nuwo» به معنی «دراز بکش» و «joa» به معنی «خوب» را ادا کند که به عقیده دانشمندان برای برقراری ارتباط با انسان و فرار از تنهایی آنها را فرا گرفته است.
اگرچه به گفته محققان هنوز هیچ شاهد قانع کننده ای از اینکه این فیل معانی کلمات ادا شده را بفهمد، وجود ندارد. با این حال کوشیک می تواند در برابر کلماتی مانند «نه» واکنش نشان دهد.
مقامات این باغ وحش همچنین مدعی شده اند که کوشیک می تواند کلمه «ajik» به معنی «هنوز نه» را نیز ادا کند اما دانشمندان هنوز آنرا تائید نکرده اند.
به گفته محققان، این فیل از استعداد خوبی در حروف صدادار برحوردار بوده و نرخ شباهت آن در ادای این حروف 67 درصد است. این در حالی است که در مورد حروف بی صدا این شباهت به 21 درصد می رسد.
محققان دلیل ادعای تقلید کردن این فیل از صدای انسان را شباهت فرکانس صدای آن به صدای مربیان این حیوان گزارش کرده اند.
تقلید صوتی از دیگر گونه ها تاکنون در حیواناتی مانند مرغ مقلد، طوطی و مرغ مینا دیده شده بود اما به گفته محققان، مورد کوشیک نشان دهنده یک شیوه کاملا منحصربه فرد در تولید اصوات است چرا که این فیل از خرطوم خود برای این کار استفاده می کند.
مربیان این فیل اعلام کرده اند که قصد دارند به آن شیوه تلفظ کلمه «Saranghae» به معنی «دوستت دارم» را آموزش دهند.
منبع: ايسنا