سرپرست دفتر بهبود تغذيه جامعه وزارت بهداشت گفت: در مصرف ميوه زياده روي نكنيد.

به گزارش گروه علمي،‌ پزشكي باشگاه خبرنگاران به نقل از وبدا؛ دكتر زهرا عبداللهي، سرپرست دفتر بهبود تغذيه جامعه وزارت بهداشت با بيان اين كه رعایت مقدار مصرف در حد نیاز بدن، امر مهمی است، اظهار داشت: میوه‌ها مقداری قند دارند به هنگام مصرف زیاد انواع میوه، قندشان در بدن باقی مانده و ضمن  تجمع چربي اضافي دربدن، اضافه وزن وچاقي، سیری کاذب هم  ایجاد می كند که این خود می‌ تواند از مصرف متعادل دیگر مواد غذایی جلوگیری کند.

وي افزود:‌ گاهي میوه‌ها حتی تا مرحله پژمردگی کامل نیز نگهداری شده و زمانی به مصرف می ‌رسند که تقریباً تمام ویتامین خود را از دست داده‌اند بنابراین بهتر است ميو ه ها به مقدار كم و براي مصرف كوتاه مدت تهيه شوند.

اين متخصص تغذيه تصريح كرد: آب ميوه هاي تجاري به هيچ عنوان جاي ميوه هاي تازه را نمي گيرند همچنين مصرف خود ميوه كامل بدليل داشتن فيبر بيشتر مناسبتر از مصرف آب آن ميوه است.

دكتر عبداللهي با بيان اين كه مصرف روزانه 5 ميوه متوسط توصيه شده است،‌ ابراز داشت: يك ميوه متوسط درحدود 60 كالري انرژي دارد بنابر اين براي حفظ وزن بدن در محدوده طبيعي بايد اعتدال درمصرف ميوه ها هم رعايت شود. /ح
برچسب ها: میوه ، ویتامین ، چاقی
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار