هاشمي در گفتگو با
خبرنگار اجتماعي باشگاه خبرنگاران، گفت: کارآموزان اين دوره آموزشي، از صنف خبازان معرفي و پس از طي کلاس هاي تئوري و دوره عملي، گواهي مهارت دريافت مي کنند.
هاشمي آموزش رعايت بهداشت نانوايي، اصول و فنون نانوايي، استانداردهاي اوليه براي پخت انواع نان و ... را از جمله موارد آموزشي اين کارگاه برشمرد و خاطرنشان کرد: با برگزاري آموزش هاي مهارتي مطابق با استانداردهاي بين المللي، گامي مهم در جهت اصلاح الگوي مصرف و همچنين افزايش کيفيت نان و مهارت نانوايان، برداشته مي شود./ز