بعضی افراد به مواد موجود در نان و غلات عدم تحمل نشان می دهند.

دکتر ایرج خسرونیا فوق تخصص گوارش و کبد در گفتگو با خبرنگار كلينيك باشگاه خبرنگاران گفت:  سلیاک یک بیماری ژنتیکی است و از حساسیت افراد به گلوتن موجود در برخی مواد است.

وی گفت: گلوتن در برخی غلات مانند گندم و جو وجود دارد و معمولاً به همه نان ها و مواد غذایی دارای گلوتن حساسیت دارند.

وی افزود: در برخی افراد گلوتن موجود در گندم و جو دچار عدم تحمل می شوند .

وی عنوان کرد: در برخی افراد به علت حساسیت به گلوتن باید از مصرف مواد غذایی که دارای گندم و جو است خودداری کنند و راهی جز ترک این مواد غذایی وجود ندارد.

وی تصریح کرد: معمولاً این حساسیت در کودکی خود را با علائمی مانند دل درد، حالت تهوع و اسهال شدید پدیدار می شود.

خسرونیا در ادامه گفت: در بعضی کودکان بروز این حساسیت دیده نمی شود و در بزرگسالی نمایان می شود.

وی در ادامه افزود: بهتر است برای پیشگیری از بیماری هایی مثل خونریزی معده ، به هم ریختن دستگاه گوارش وغيره از این مواد استفاده نشود و مواد جایگزین مثل برنج و ذرت استفاده کند./ع2
برچسب ها: نان ، جو ، حساس ، گندم
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار