سلامت غذایی جامعه بشری مدیون تحقیقات گیاه پزشكی در عرصه تولید غذای سالم و استفاده از حداقل سموم آلاینده است.

به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران مرکز زنجان، رییس بخش تحقیقات گیاه پزشكی مركزتحقیقات كشاورزی و منابع طبیعی استان زنجان، گفت: پایه تولید غذای انسان كشاورزی بوده و تولید فرآورده های سالم غذایی در گرو تولید محصولات كشاورزی و دامی سالم است.

تقدسی افزود: یكی از روش های مورد تاكید محققان گیاه پزشكی كشور استفاده از روش های زیستی برای كنترل آفات و بیماری های گیاهی و علفهای هرزاست.

وی با بیان اینکه در6ماهه نخست امسال، بخش تحقیقات گیاه پزشكی مركز تحقیقات كشاورزی و منابع طبیعی استان زنجان 12 طرح در دست اقدام داشته است، اظهار کرد: سه فقره از طرح های قابل اجرای بخش تحقیقات گیاه پزشكی مركزتحقیقات كشاورزی و منابع طبیعی استان زنجان امسال شروع شده است.

رییس بخش تحقیقات گیاه پزشكی مركزتحقیقات كشاورزی و منابع طبیعی استان زنجان محققان بخش تحقیقات گیاه پزشكی مركز تحقیقات كشاورزی و منابع طبیعی استان زنجان تا كنون پنج طرح جدید را به سازمان مركزی پیشنهاد كرده اند.

تقدسی تصریح کرد: محققان بخش تحقیقات این مركز در امر همكاری با دانشگاهها در زمینه راهنمایی و مشاوره 9 پایان نامه كارشناسی ارشد و دكتری همكاری داشته اند.

وی خاطر نشان کرد: تعداد مقاله های ارائه شده توسط بخش تحقیقات گیاه پزشكی مركز تحقیقات كشاورزی و منابع طبیعی استان زنجان در همایشهای ملی 4 فقره بوده و تعداد مقالات پذیرفته شده در مجلات علمی پژوهشی و ISI سه مقاله است./س

برچسب ها: سلامت ، غذا ، گیاه ، پزشکی
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.