استفاده از يك نگهدارنده مواد غذايي مي‌تواند عاملي براي كند شدن و يا حتي توقف رشد سلول‌هاي سرطاني سر و گردن باشد.

به گزارش گروه علمي، پزشكي باشگاه خبرنگاران به نقل از نشريه ساينس ديلي، محققان دانشگاه ميشيگان با انجام بررسي‌هاي خود به تازگي دريافتند كه یک نگهدارنده مواد غذايي به نام نيزين علاوه بر خاصيت ضدباكتريايي مي‌تواند باعث آهسته كردن رشد و يا حتي متوقف شدن رشد سلول‌هاي سرطاني سنگفرشي سرطان سر و گردن شود.

براساس اين گزارش محققان افزودند بهره گيري از اين آنتي‌بيوتيك طبيعي كه سال‌ها به عنوان يك نگهدارنده بي‌خطر در مواد غذايي استفاده شده است نشان مي‌دهد كه استفاده از اين محافظ طبيعي در صنايع غذايي، با نشان مي‌دهد كه اين محافظ طبيعي در صنايع غذايي از طريق فعال شدن پروتئيني به نام CHAC1‌ در سلول‌هاي سرطاني و ايجاد منافذي در غشاي سلولي آنها باعث هجوم كلسيم و ترويج مرگ سلولي سلول‌هاي سرطاني و يا آهسته كردن رشد آنها مي‌شود.

نتايج حاصل از اين گزارش مي‌افزايد نرخ ضعيف بقاي افراد مبتلا به سرطان دهان و سرو گردن نياز به يافتن درمان‌هاي جديد براي رهايي از اين سرطان‌ها را تأكيد كرده و يافته‌هاي جديد نشان مي‌دهند كه نيزين با ايجاد وقفه در چرخه سلولي سلول‌هاي سرطاني باعث كندي رشد و توقف رشد تومورها بدون آسيب رساندن به سلول‌هاي سالم مي‌شود.

به گفته محققان مكانيسم نقش كلسيم در نيزين براي از بين بردن سلول‌هاي سرطاني هنوز مشخص نيست اما به خوبي قابل درك است كه كلسيم يك نقش كليدي در مرگ سلول‌هاي تومورال و يا بقاي آنها دارد./ح
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار