حملات گروههاي مسلح به برخي از شهرکها در ريف دمشق افزايش يافته است و اين گروهها هفتاد منزل مسکوني را در شهرک «محمديه» با شليک خمپاره تخريب کردند.

به گزارش سرويس بين‌الملل باشگاه خبرنگاران به نقل از شبکه الميادين ؛ گروههاي مسلح همچنان به بمباران و حملات هوايي خود به شهرکهاي «دوما»،«حرستا» و «محمديه» ادامه مي دهند .

وي افزود: ارتش سوريه چند هفته پيش اين مناطق را امن اعلام کرده بود ولي گروههاي مسلح با حمله به اين مناطق و چند پست بازرسي ارتش بازهم موجب ناامني در اين شهرکها شدند.

وي خاطر نشان کرد: اهالي شهرک "محمديه" مي گويند گروههاي مسلح هفتاد منزل مسکوني را با شليک خمپاره تخريب کردند و همچنان در اين محور گلوله باران ادامه دارد.

وي تصريح کرد: گروههاي مسلح همچنين به برخي از مراکز ايست و بازرسي حمله کردند .

وي در پايان گفت: اما در دو قسمت جنوب و جنوب شرق پايتخت سوريه دمشق، زندگي آرام و حالت طبيعي خود را دارد و ترافيک سنگيني به مناسبت تعطيلات عيد قربان ايجاد شده است .

برچسب ها: مسلح ، سوریه ، تخریب
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار