عضو مرکز تحقیقات علوم اعصاب دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: بهترین روش پیشگیری از مننژیت، پیشگیری از ابتلا به عفونت­های مختلف است

به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران مشهد ،علی شعیبی در جمع خبرنگاران با بیان این مطلب افزود: بیماری مننژیت از عفونی شدن پرده­‌هایی موسوم به مننژ که در اطراف مغز قرار دارند به وجود می­‌آید.

عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی مشهد با بیان اینکه مننژیت بسته به عامل ایجاد کننده آن انواع مختلفی دارد، تصریح کرد: مننژیت ویروسی، باکتریایی و قارچی انواع مننژیت‌ها است که به طور معمول نوع باکتریایی آن از باقی موارد خطرناک‌تر است.

عضو مرکز تحقیقات علوم اعصاب دانشگاه علوم پزشکی مشهد در ارتباط با عوامل ایجاد کننده این بیماری خاطر نشان کرد: ضربه به سر، عمل جراحی اعصاب، ضعف سیستم ایمنی بدن و ابتلا به برخی از عفونت­‌ها مانند عفونت­‌های ریوی از عواملی هستند که احتمال ابتلا به مننژیت را بالا می‌‌برد.

شعیبی علائم این بیماری را در انواع مختلف آن متفاوت عنوان کرد و ادامه داد: ترس از نور، حال عمومی ضعیف، تهوع و استفراغ، سردرد همراه با تب و گاهی تشنج از جمله علائمی است که می­‌تواند بیانگر ابتلا به مننژیت باشد.

وی افزود: همچنین سفتی گردن، گیجی و خواب آلودگی که در عرض 24 تا 48 ساعت پیشرفت زیادی کند نیز از جمله علائم ابتلا به مننژیت است.

عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی مشهد با اشاره به روش‌های پیشگیری از مننژیت متذکر شد: بهترین روش پیشگیری از این بیماری پیشگیری از ابتلا به عفونت­های مختلف است./س

برچسب ها: مننژیت ، راههای ، پیشگیری
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.