مدیرعامل تعاونی باغداران انار ساوه گفت: توسعه صادرات انار این شهرستان در گرو راه اندازی پایانه صادراتی است.

گهرباری در گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران اراک افزود: با احداث آن باغداران نسبت به تولید و صادرات انار كمی و كیفی اقدام كرده و انجام آن گام موثری در معرفی این میوه بهشتی در سراسر جهان به شمار می رود.

وی با اشاره به اینكه عملیات اجرایی ساخت این پایانه حدود یك ماه قبل آغاز شده است، اظهار كرد: این پایانه در زمینی به مساحت 20 هكتار توسط بخش خصوصی ساخته می شود و مجهز به سالن اداری، سردخانه نگهداری میوه، خط سورتینگ، بسته بندی و حمل و نقل داخلی و خارجی خواهد بود.

وی بیان كرد: با بهره برداری از این طرح دست دلالان حذف شده و صادرات انار توسعه می یابد.

گهرباری، نبود پایانه انار در این شهرستان را از عمده مشكلات باغداران انار این شهرستان دانست و گفت: راه اندازی این مجموعه در ساوه می تواند از فساد میوه انار جلوگیری و سود بیشتری را نصیب باغدار كند.

وی با اشاره به اینكه سالانه حدود 200 هزار تن انار در ساوه تولید می شود، افزود: این شهرستان بزرگ ترین تولید كننده انار كشور محسوب می شود كه محصول تولیدی آن شهرت جهانی دارد.

وی اظهار كرد: احداث این پایانه علاوه بر كاهش هزینه های باغداران در ایجاد فرصت های شغلی موثر است.

وی نداشتن آشنایی باغداران انار به انواع آفت ها را از دیگر مشكلات آنان دانست و اظهار كرد: این امر باعث خسارت های سنگین و تولید محصول های نامرغوب می شود.

وی بیان كرد: برای رفع این مشكل و آشنایی بیشتر باغداران انار به سایر آفت ها نسبت به برگزاری دوره های آموزشی اقدام خواهد شد./س

برچسب ها: انار ، ساوه ، صادرات
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.