به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران از سمنان ، 'سیدمجید موسوی' افزود: از سال 69 تا پایان سال 90 بیش از 15 هزار و 170 هكتار سامانه نوین آبیاری در این استان اجرا شده كه 11 هزار و 239 هكتار در سالهای 87 - 69 و در سه سال گذشته نیز سه هزار و 941 هكتار اجرا شده است.
وی افزود: در سالجاری نیز اجرای بیش از چهار هزار هكتار سیستم در استان سمنان برنامه ریزی شده است كه برای اجرای دو هزار و 500 هكتار پیمانكار انتخاب شده و مابقی نیز در حال اجرا است و در صندوق توسعه بخش كشاورزی این استان بیش از 91 میلیارد ریال برای اجرای طرح های آبیاری تحت فشار پیش بینی شده است.
رئیس سازمان جهادكشاورزی استان سمنان گفت: تا پایان سال 87 به میزان 55 میلیارد ریال و از سال 88 تاكنون (در چهار سال اخیر) به میزان 178 میلیارد ریال اعتبار به این امر اختصاص یافته است.
موسوی اظهار داشت: با اجرای سیستم های آبیاری تحت فشار در استان سمنان حدود 20میلیون متر مكعب در سال در مصرف آب صرفه جویی شده است كه 50 درصد آن موجب بهبود كشت، افزایش تولید در واحد سطح، جبران كم آبی و 50 درصد بقیه صرف افزایش سطح زیر كشت شده است.
وی گفت: علاوه بر تامین اعتبار دولتی 35 میلیون ریال بلاعوض برای هر هكتار، پرداخت مابه التفاوت قیمت لوله پلی اتیلن، ارائه تسهیلات هفت درصدی برای تامین خودیاری طرح های آبیاری و ... نیز از راهكارهای تشویقی و حمایتی برای اجرای سیستم های تحت فشار است
رئیس سازمان جهاد كشاورزی استان سمنان گفت: تاكنون چهار هزار و 939 هكتار از مزارع و باغهای شهرستان دامغان، شهرستان شاهرود و میامی چهار هزار و 336 هكتار، شهرستان سمنان چهار هزار و 306 هكتار، شهرستان گرمسار و ارادان یك هزار و 452 هكتار و 144 هكتار در شهرستان مهدیشهر به سیستم های نوین آبیاری مجهز شده است./س