نایب رئیس فدراسیون ووشو جمهوری اسلامی ایران گفت: ایران، یكی از مهمترین حامیان المپیكی شدن رشته ورزشی ووشو است.

به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران شهرکرد :

علیرضا خسروی افزود: رشته ووشو برای ورود به بازی های المپیک، نامزد است و ایران، از المپیكی شدن این رشته حمایت می كند.

به گفته وی؛ رئیس كمیته بین المللی المپیک در سال 2013، نشستی در این زمینه برگزار می كند و احتمال دارد که ووشو، به عنوان یک رشته المپیكی برای المپیک 2020، مورد پذیرش قرار گیرد.

خسروی گفت: رئیس فدراسیون ووشو جمهوری اسلامی ایران، با توجه به این كه عضو هیأت رئیسه جهانی این رشته نیز می باشد، از المپیكی شدن این رشته حمایت خواهد كرد.

نایب رئیس فدراسیون ووشو جمهوری اسلامی ایران گفت: در حال حاضر نیز مسابقات آسیایی كه هر چهار سال، یك بار برگزار می شود، كمتر از مسابقات المپیک نیست و ایران در بازی های آسیایی، 2010 گوانجو در رشته ووشو خوش درخشید.

وی اضافه کرد: كمیته ملی المپیک و ورازت ورزش و جوانان، نگاه مطلوبی به رشته ووشو دارند و این رشته در ایران، مورد حمایت قرار گرفته است.

خسروی گفت: هم اكنون، رشته ورزشی ووشو، علاوه بر مدال آوری در بخش ساندا (مبارزه)، در بخش تالو (فرم) نیز صاحب مدال در آسیا شده است.

به گفته وی؛ ووشوكارانی چون مهدی مختارپور، سهیل محمودی و زهرا كیانی، در بخش تالو، صاحب مدال های جهانی شده اند.

خسروی، حمایت از مربیان داخلی را یكی از سیاست های فدراسیون ووشو عنوان كرد و گفت: مربیانی چون تیمور بنی طالبی، از استان چهامحال و بختیاری، سرمایه بزرگی برای این رشته است.

هم اكنون، استان چهارمحال و بختیاری، یكی از قطب های پرورش استعدادهای رشته ووشو است و از این استان، تاكنون، 12 نفر در دوره های مختلف، ملی پوش شده اند./س

برچسب ها: ایران ، ووشو ، المپیک
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.