به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران مشهد به نقل از روابط عمومی مدیریت مذکور، مهندس رضا جباران افزود: نيشابور قطب مهم توليد محصولات زراعي، باغي و پياز کشور است.
وی تصریح کرد: پيشبيني ميشود در سال جاری بيش از چهار هزار و 400 تن محصول برداشت شود.
رئيس اداره توليدات گياهي مديريت جهادکشاورزي نيشابور عنوان کرد: ميانگين توليد پياز در هر هکتار 55 تن است اما کشاورزاني که اصول زراعي را رعايت میکنند، امکان افزايش اين ميزان تا سه برابر را نيز دارند.
جباران ادامه داد: اين محصول غالباً در بخش زبرخان این شهرستان بهصورت نيمه مکانيزه از ارقام آذرشهر، سفید و قرمز محلی اسحاقآباد کشت میشود که از کيفيت خوبي برخوردار است .
وی با اشاره به برگزاری کلاسهاي آموزشي کاشت خاطرنشان کرد: در راستاي حمايت از توليدکنندگان در سال زراعی جاری کلاسهایی برای ارائه توصيههاي فني مراحل کاشت برگزار شد که با 120 نفر از کشاورزان پيازکار قرارداد کشت منعقد شده و نهادههاي مورد نياز آنان تامين و توزيع شده است.
رئيس اداره توليدات گياهي مديريت جهادکشاورزي نيشابور اضافه کرد: مصرف سرانه پیازدر کشور پنج تا شش و نیم کيلوگرم در سال است که با توجه به ارزش غذايي اين محصول، مصرف سرانه آن رو به افزايش است. /س