به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران مرکز خوزستان،سيدكريم سيدنور در كارگروه تحول اداري، پژوهش و فناوري استان كه در استانداري برگزار شد، با بيان اين مطلب عنوان كرد: با توجه به آنكه تا كنون دانشگاهها متولي برگزاري هفته پژوهش و فناوري بودهاند پيشنهاد ميكنم امسال صنعت به عنوان متولي حضور پيدا كند.
وي خاطرنشان كرد: البته همه دستگاههاي اجرايي و مراكز آموزشي در برگزاري هفته پژوهش و فناوري مشاركت ميكنند و تعيين متولي به اين معنا نيست كه همه كار به يك مجموعه واگذار شود. به همين دليل اولويت نخست براي برگزاري هفته پژوهش و فناوري امسال، شركت ملي مناطق نفتخيز جنوب است.
مديركل دفتر آموزش و پژوهش استانداري خوزستان تصريح كرد: نكته مهم در برگزاري هفته پژوهش اين است كه در اين هفته افتخارات بهدست آمده در كشور، براي مردم بازگويي شود و مردم احساس كنند هفته پژوهش حاوي يك خبر خوش مهم به عنوان موفقيتهاي فرزندان خوزستان است. اين دستاوردها بايد رونمايي و در رسانهها مطرح شود.
سيدنور تصريح كرد: موضوعات موفق علمي بايد به عنوان افتخارات علمي كشور مطرح شود. علت مشكل استكبار با ايران، توانايي ايران است كه از نهاد علمي به جامعه منتقل ميشود. در واقع فكر جوانان به كار اجرايي و محصول تبديل ميشود. اكنون ما در حوزههايي وارد شديم كه تاكنون تنها در اختيار كشورهاي توسعه يافته بود و اين موفقيتها جز با تبديل فكر جوانان به طرح و برنامه و در نهايت توليداتي كه افتخار كشور است، مسير نشد.
سيدنور افزود: اقتدار علمي امروز ايران نه تنها براي كشور بلكه براي تكتك مسلمانان دنيا مايه شادماني است اين كه يك كشور مسلمان از چنان قدرتي برخوردار باشد كه به راحتي سردمدار استكبار جهاني و رژيم صهيونيستي را به بازي بگيرد و مورد تهديد قرار دهد و اينها از همين حوزه پژوهش و فناوري حاصل شدهاست.
مدير كل دفتر آموزش و پژوهش استاندار خوزستان با تاكيد بر اينكه لازم است امسال حوزه علوم انساني هم در هفته پژوهش و فناوري وارد شود، خاطرنشان كرد: تا كنون مبناي مباحث پژوهشي، بيشتر در حوزه سخت افزاري بود كه لازم است در حوزه نرمافزاري و بخش علوم انساني هم وارد شويم. همچنين مسئولان آموزش و پرورش بايد براي بازديد دانشآموزان از نمايشگاه دستاوردهاي پژوهشي و فناوري برنامهريزي كنند. زيرا اين بازديدها باعث نهادينهشدن فرهنگ پژوهش در نوجوانان خواهد شد. يكي ديگر از مسايلي كه بايد موردتوجه كارگروه قرار گيرد، تسهيل و روانسازي روزهاي اداري است كه باعث صرفهجويي در وقت ميشود.
سيدنور با تاكيد بر لزوم مشاركت همه دستگاهها و مراكز آموزشي استان در برگزاري هرچه بهتر هفته پژوهش و فناوري، از احداث نمايشگاه بينالمللي استان در آينده نزديك خبر داد و گفت: نمايشگاه بينالمللي استان با وسعت زياد و سالنهاي متعدد در حال طراحي است و با احداث آن محدوديتي در فضا نخواهيم داشت.
بهروز حسينيفر معاون پشتيباني و منابع انساني استانداري خوزستان، در اين جلسه به ارايه گزارشي از اقدامات انجام شده، پرداخت و خاطرنشان كرد: چهارچوب برنامههاي كلي هفته پژوهش و فناوري مشخص شده است اما تا ابلاغ از سوي وزارت ارتباطات و فناوري اطلاعات، برنامه زمانبندي آن قابل تنظيم نيست؛ نخستين كارگروه تخصصي پژوهش در هفته جاري تشكيل ميشود و تصميمگيري ميكند.
وي همچنين در حاشيه اين جلسه با بيان اينكه برگزاري هفته پژوهش نسبت به سال گذشته تغييراتي خاصي نداشته است، توضيح داد: مراسم هفته پژوهش داراي چهار بخش مهم كميته علمي، كميته اجرايي، نمايشگاه كتاب و نمايشگاه دستاوردهاي پژوهشي و فناوري استان است. محل نمايشگاه هنوز مشخص نشده و با تعيين آن غرفه هر يك از دستگاهها با توجه به دستاوردهاي آنها مشخص ميشوند. جدول اجرايي مشابه سال گذشته است اما برنامه زمانبندي بهزودي اعلام ميشود./س