حسین امامی در گفتوگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران ارومیه اظهار داشت: برای اینکه گردشگران به ویژه مسافران خارجی هنگام مراجعت به شهر خود این استان را با خاطرات دلنشین ترک کنند باید در همه زمینهها اعم از اسکان، حمل و نقل، پذیرایی و ... بسترسازی شود.
وی با بیان اینکه گردشگری امروزه یکی از صنعتهای تأثیرگذار در توسعه قلمداد میشود، اضافه کرد: در این استان مجموعه تاریخی، باستانی و طبیعی زیادی وجود دارد که باید بیشتر از گذشته نسبت به سرمایهگذاری و بسترسازی در این زمینه پرداخته شود.
جانشین دبیر ستاد دائمی سفرهای آذربایجانغربی با بیان اینکه تنوع اقوام و ادیان در شهرستان این خطه نیز تاثیر گذاشته است، بیان داشت: یکی از شهرستانهایی که در این زمینه باید مورد توجه قرار گیرد، شاهیندژ است که در آن گروههای اجتماعی متنوع با آداب، رسوم و عقاید متفاوت سکونت کردهاند همچنین علاوه بر قبایل چادرنشین، عشایر و روستاییان و اقلیتهای مذهبی نیز وجود دارتد که میتوان به مسلمانان، زرتشتیان، کلیمیها و مسیحیها اشاره کرد.
امامی با اظهار به اینکه در این شهرستان آثار تاریخی مهم مانند تپه باستانی قپان وجود دارد، اضافه کرد: تپه قپان شاهیندژ با وسعتی نزدیک به 10 هکتار در کناره شرقی زرینهرود (جغاتو) قرار دارد و در چهار خیابان اصلی شهر محاط شده است.
وی بیان داشت: این سایت مهم تاریخی در سال 1385 در فهرست آثار ملی کشور به ثبت رسیده است.
امامی به موقعیت ویژه بوکان بین سایر شهرستانهای استان اشاره کرد و گفت: موقعیت ویژه بوکان از نظر قرار گرفتن بر سر راههای ارتباطی با سه استان غرب کشور، وجود جاذبههای فراوان تاریخی و طبیعی، خاصیت جاذبه و مهاجرپذیری آن منجر به رشد سریع اقتصادی شده است که در این مبحث نباید از نقش صنعت گردشگری در توسعه شهرستان غفلت شود./س