
این بیماری هر روز در سراسر جهان رو به افزایش است و از اینرو متخصصان بیشتری برای شناسایی دقیقتر عوامل پر خطر در بروز دیابت در حال بررسی هستند.
یكی از این عوامل، افزایش مصرف برنج سفید است كه میتواند خطر ابتلا به دیابت نوع 2 را افزایش دهد.
مصرف برنج حدود یك تا دو بار در هفته بسیار مناسب است، اما این میزان در كشورهای آسیایی بسیار بیشتر است بهطوری كه اغلب افراد هر روز، بهعنوان وعده اصلی غذایی از آن استفاده میكنند .
البته این تاثیر خیلی عجیب نیست، زیرا برنج سفید حاوی مقدار زیادی قند است و از اینرو با فاصله كمی پس از خوردن آن، مقدار زیادی گلوكز در خون آزاد میشود اما این فرآیند در برنج قهوهای به آرامی صورت میگیرد كه به دلیل مقادیر فراوان فیبر و منیزیم موجود در آن است.
بنابراین توصیه می شود مصرف برنج را حداقل به سه بار در هفته کاهش دهید./س