فرخنده بهزادی، کارشناسی ارشد مدیریت پرستاری کودکان در گفتگو با
خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران گفت: صرع یک اختلال حمله ای مزمن و عود کننده است که نیاز به درمان طولانی مدت داشته و به دنبال آن اثرات قابل توجه به کارکرد خانواده دارد.
وی گفت: پرستار کودکان باید به والدین این امیدواری را دهد که بیماری موجب کوتاهی طول عمر کودک نمی شود او می تواند به مدرسه رفته، ازدواج کرده و کودکانی داشته باشد.
بهزادی تصریح کرد: بسیار اهمیت دارد که والدین به داشتن نگرش مثبت نسبت به کودک و وضعیت او تشویق شوند و در ایجاد حس کفایت در برآمدن از عهده مسئولیت های مربوط به کودک کمک شوند.
این کارشناس ارشد مدیریت پرستاری کودکان اظهار کرد: بسیاری از والدین از تنبیه کودک خودداری می کنند به ویژه اگر تجربه کرده باشند که تنش های عاطفی موجب تسریع حمله صرع می شود، به هر حال نباید این احساس در کودک ایجاد شود که با دیگران متفاوت است. والدین باید تشویق شوند که در مورد این اختلال با کودک و دیگران صادق باشند.
وی خاطر نشان کرد: مراقبت از کودکان صرعی نیازمند یک برنامه ریزی مدون است و آگاهی و شناخت کافی از بیماری موجب می شود بیمار و خانواده وی همکاری و پی گیری بیشتری در امر درمان و مراقبت از کودک داشته باشند./ح