علیرضا حاتم زاده در گفتگو با
خبرنگار اجتماعی باشگاه خبرنگاران گفت: با توجه به طرح اعتبار سنجی مراکز آموزش دولتی سازمان فنی و حرفه ای کشور و با عنایت به ایجاد بستر الکترونیکی اطلاعات و داده های عملکرد سازمان، باید موضوع تحلیل و تفسیر این اطلاعات و ارائه تصویر روشن از فعالیت های سازمان در اولویت برنامه های کارشناسان ارزیابی عملکرد و پاسخگویی به شکایت قرار گیرد.
وی افزود: طرح اعتبار سنجی مراکز آموزش دولتی سازمان با همکاری شورای نظارت ارزیابی و گسترش آموزشی استان ها در فاز اول در 221 مرکز آموزشی اجرا شده است.
مدیر کل دفتر بهسازی و نظارت سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور خاطر نشان کرد: درخواست اجرای فاز دوم برای سایر مراکز و همچنین ارزیابی درونی ادارات کل که در بخش نامه ریاست سازمان مورد تاکید قرار گرفته با همکاری کارشناسان ارزیابی عملکرد تا پایان آذر ماه ارائه می شود./ز