جعفر عطارباشی با اشاره به این مطلب افزود: افرادی که در روز عید قربان اقدام به ذبح دام کردند باید متعهد می شدند که از محصول به دست آمده تا 24 ساعت استفاده نکنند و در غیر این صورت بروز هرگونه بیماری، با مسئولیت خریدار خواهد بود.
وی تصریح کرد: امسال استقبال مردم برای کشتار دام در عید قربان و در کشتارگاه های صنعتی استان بسیار چشمگیر بوده و میزان پراکندگی آلودگی کاهش داشته است.
عطارباشی ارائه ندادن جگر سفید دام به مراجعان را به دلیل بروز آلودگی و یا مشاهده کیست عنوان کرد و گفت: این محصول فقط در صورت تقاضای خریداران به آن ها تحویل داده شد.
وی همچنین با اشاره به ضبط یک لاشه گاو و یک لاشه گوسفندی خاطرنشان کرد: این اقدام مانع بروز بیماری شده و تجهیز خریداران به ماسک، کفش و کاور از دیگر اقدامات بهداشتی در ارائه خدمات عید سعید قربان بوده است. /س