در کره شمالی استفاده از تلفن همراه ، ارتباط با خارج از کشور ، در اختیار داشتن دوربین عکاسی و . . . ممنوع است و برای متخلفان مجازتهایی در سطح اعدام در نظر گرفته شده است.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران، کُره شمالی با نام رسمی جمهوری دموکراتیک خلق کره، از لحاظ جغرافیایی در شرق آسیا قرار دارد و پایتخت آن پیونگ‌ یانگ است.

جمعیت کره شمالی ۲۴ میلیون نفر و زبان رسمی آن کره‌ای است. این کشور آسیایی روابط خوبی با کشورهای غربی و متحدان آنها ندارد و از این رو برنامه‌های موشکی و هسته‌ای کره شمالی همیشه باعث نگرانی آمریکا و متحدانش بوده است.
 
واحد پول این کشور وون کره شمالی است. از جمعیت این کشور حدود ۶۴ درصد بی‌دین، ۱۶ درصد پیرو شمن‌باوری کره‌ای، ۱۳ درصد چئوندوی‌باور، و ۴.۵ درصد بودایی هستند. این کشور یک کشور تک‌حزبی است که توسط حزب کارگران کره اداره می‌گردد

از سال ۲۰۱۲ در پی مرگ کیم جونگ ایل، رهبری این کشور در اختیار پسر وی  کیم جونگ اون قرار گرفته.

در خصوص قوانین راز آلود جاری در کره شمالی باید گفت: برخی از این قوانین به قدری برای مردم جهان عجیب و ناشناخته است که باور آن در خاطر بسیاری نمی گنجد.

در کره دولت برای  مردم از صبح علی الطلوع تا شامگاه برنامه دارد، از این رو همه مردم باید صبحگاه همزمان با بصدا در آمدن شیپور از خواب بیدار شوند و سراغ کارهایشان بروند.

دولت برای لباس مردم هم برنامه دارد و تقریبا همه مردم لباس متحد الشکل دارند و این موضوع در ارگانهای دولتی و مدارس با حساسیت بیشتری دنبال می شود.

 در کره شمالی استفاده از تلفن همراه ، ارتباط با خارج از کشور ، در اختیار داشتن دوربین عکاسی و . . . ممنوع است و برای متخلفان مجازتهایی در سطح اعدام در نظر گرفته شده است.

ارتش کره بیش از یک میلیون نظامی را در خود جای داده است و خدمت سربازی هم گاهی تا ده سال طول می کشد.

حضور توریست در کره شمالی تحت شرایط و مقررات سختی انجام می شود و زمانی که مسافران خارجی بخواهند در خیابانهای پیونگ یانگ قدم بزنند ، تحت تدابیر خاص امنیتی قرار می گیرند. 

چند ماه پیش، پس از مرگ رهبر سابق کره شمالی، صد روز سوگواری عمومی اعلام گردید و همه مردم موظف بودند در این مدت حزن و ناراحتیشان را ابراز کنند و از هرگونه رفتاری که در عرف کشورشان نشانه ای از شادمانی در خود دارد بپرهیزند.

اما حالا برخی رسانه ها خبر از اتفاقی تازه در کره می دهند، گویا هرکس که پس از مرگ کیم جونگ ایل در مراسم دو روزه تدفین وی شرکت نکرده است به اردوگاه های کار اجباری فرستاده شده و مجازات می شود.
 
لازم به ذکر است چندی پیش در خبری اعلام کرد: یکی از افسران نظامی کره شمالی به دلیل نوشیدن مشروبات الکلی در دوران 100 روزه سوگواری برای کیم جونگ ایل و بی احترامی او به رهبر متوفی این کشور با شلیک خمپاره اعدام شد.
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۱
Iran (Islamic Republic of)
محمد رضا قاسمی
۱۸:۵۹ ۰۵ آبان ۱۳۹۱
نمیدونم این دهنم که واز مونده رو چه شکلی نشون بدم!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!