به گزارش سرويس بينالملل باشگاه خبرنگاران ، شبکه تلويزيوني المنار گزارش داد: سي آي اي در نظر دارد بالهاي امنيتي خود را بر فراز آسمان تمام نقاط جهان گسترش دهد. اين سازمان آمريکايي سعي دارد با افزايش هواپيماهاي بدون سرنشين و استفاده از آنها در سراسر جهان به اصطلاح با تهديدهاي تروريستي مقابله کند . فعاليتهاي تروريستي گروه القاعده بهانه خوبي براي اين ادعاهاي آمريکاست.
روزنامه هاي آمريکايي از پيشنهاد ژنرال ديويد پترائوس رئيس سيا براي افزايش پهپادهاي اطلاعاتي پرده برداشته اند. اين در حالي است که در حال حاضر 35 نوع پهپاد آمريکايي وجود دارد که قادرند اهدافي معين را بمباران کنند و ظاهرا اصرار پترائوس در اين باره به کاخ سفيد به تجربه نظامي وي و پيشرفتهاي جديدي در راهبرد تازه اي که هنوز اعلام نشده است برمي گردد.
شبکه المنار افزود: در گذشته يگانهاي نيروهاي آمريکايي توان نظامي ايالات متحده را تشکيل مي دادند اما اکنون هواپيماهاي بدون سرنشين به عاملي مهم براي اجراي طرحهاي آمريکايي تبديل شده اند و اين راهبرد که براي ترور از راه دور تنظيم شده است به دو راهبرد تاکتيکي اشاره دارد: همانطور که در افغانستان و پاکستان مشاهده مي شود اين پهپادها با دنبال کردن افراد مسلح و همچنين در نظر گرفتن پايگاههاي نظامي آنان فعاليت مي کند. مورد دوم اين است که اين پهپادها براي ترور اشخاص و اهدافي معين تنظيم شده اند که نمونه هاي آن را در يمن و سومالي شاهد هستيم. اهدافي که در خاک افغانستان و پاکستان بمباران مي شوند از سوي پهپادهاي برخاسته از پايگاههاي موجود در افغانستان يا هواپيماهايي هدف قرار مي گيرند که از اقيانوس هند و کشورهاي خليج فارس به پرواز در مي آيند در حالي که بمبارانهاي يمن و سومالي از سوي هواپيماهايي است که از درياي سرخ و کنيا در آفريقا به پرواز در مي آيند.
اين حملات هوايي آثار منفي زيادي دارد زيرا اين هواپيماهاي جاسوسي و اطلاعاتي، از جمله در پاکستان و يمن، صدها نفر از غيرنظاميان را هدف قرار مي دهند. در نتيجه در اين کشورها خشم مردم از آمريکا بسيار بيشتر شده است و به اين ترتيب اين بمبارانها به زمينه اي براي تشکيل گروهکهايي ضد آمريکايي در اين مناطق تبديل شده است.