مصرف گردو موجب کاهش التهاب مفصلی می شود .

کارشناس تغذیه دانشگاه علوم پزشکی مازندران در گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران مازندران گفت : گردو و روغن آن منبع عالی اسید چرب امگا 3 / فیتر نوترینت / سلنیم / فسفر/ منیزیم/ روی / آهن / کلسیم / ویتامین های b1/b2/b3ویتامین e / ویناسین است .

امینی با بیان اینکه مصرف گردو از بروز سرطان و تکثیر سلول های سرطانی پیشگیری می کند افزود : روغن گردو مانع از بروز بیماریهای قلبی می شود و امگا 3 موجود در آن وزن را کاهش می دهد و به روی پوست تاثیر مثبتی دارد .

بگفته وی گردو گردش خون را بهبود می بشد و رگ های خونی را نرم و انعطاف پذیر می کند و روزانه مصرف یک قاشق مربا خوری روغن گردو مانع از بروز الزایمر می شود .

کارشناس تغذیه دانشگاه علوم پزشکی مازندران گفت : آنتی اکسیدان موجود در گردو با رادیکال های آزادی که با آسیب رساندن به سلول ها / روند پیری را سرعت می بخشد مقابله می کند .

امینی با تاکید بر اینکه مصرف گردو میزان کلسترول خون را کاهش می دهد افزود هورمون ملاتونین موجود در آن در تنظیم خواب موثر است و افسردگی را رفع و سیستم ایمنی بدن را تقویت می کند ./س
برچسب ها: کاهش ، التهاب ، گردو
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.