سید مهدی رضایت در گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران رودهن اظهار داشت: در جهان امروز، توسعه دانش نانو نشانه ای از اقتدار ملل در علوم نوین است.
وی ادامه داد: در حال حاضر نگاه دانش محور جوامع بشری در علوم نوین حول چهار محور نانوفناوی، بیوتکنولوژی، هوا و فضا و آی تی می چرخد.
رضایت اضافه کرد: وجود نانوفناوری در میان این علوم چهارگانه نوین بشری نشانه اهمیت ویژه آن در جهان امروز است.
مدیرکارگروه توسعه نیروی انسانی ستاد فناوری نانوی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری افزود: اهمیت این دانش به حدی است که رهبر فرزانه انقلاب نیز در خصوص آن تاکیداتی داشته اند و همچنین ستادی در معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری در زمینه دانش نانو تشکیل شده است و در بیانی ساده، ایران به موقع در این عرصه مهم وارد شد.
رضایت اضافه کرد: این ورود به موقع رویدادی میمون همچون کسب رتبه نهم در تولید نانوفناوری را برای کشورمان به ارمغان آورده است.
مدیر کارگروه توسعه نیروی انسانی ستاد فناوری نانوی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری با مقایسه ای بین شرایط امروز و وضع دیروز کشورمان در زمینه نانوفناوری خاطرنشان کرد: ایران در آغاز راه فعالیت در علوم نانوفناوری با تولید و ارائه تنها هشت مقاله در رتبه 60 جهان قرار داشت.
وی ادامه داد: اما امروز دانشمندان ایران اسلامی در عرصه دانش نانو با ارائه روزانه بیش از هشت مقاله علمی در رتبه بندی جهانی جایگاه نهم را به خود اختصاص داده اند./س