کارشناسان تغذیه گفت: خوردن مواد غذایی سرشار از کلسیم، فسفر و ویتامین D برای بهبود و تقویت حافظه مفید است.

به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران اردبیل /  متابولیسم مغز براساس تبادل فسفر و کلسیم عمل می‌کند و رژیم غذایی مناسب باید سرشار از این منابع باشد.

به گفته متخصصان، مصرف ویتامین D باعث ایجاد توازن متابولیک میان فسفر و کلسیم در مغز انسان می‌شود.

سومین ماده معدنی که نقش مهمی در مغز ایفا می‌کند منیزیم است و گروه ویتامین‌های B نیز قدرت و پایداری حافظه را تقویت می‌کنند.کارشناسان تغذیه نوشیدن شیر و خوردن فرآورده‌های لبنی، جوانه گندم، سبزیجات و دانه‌های روغنی را برای تقویت حافظه توصیه می‌کنند./س 



برچسب ها: اردبیل ، تقویت ، حافظه
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.