وی با اشاره به این که افرادی که به دنبال تنوع هستند به این ماده روی می آورند اذعان داشت: شیشه تقریباً همان خواص اکستازی را دارد با این تفاوت که اکستازی اغلب به صورت قرص و خوراکی استفاده می شود اما شیشه به صورت تدخینی، خوراکی ، تزریقی و مشامی قابل استفاده است.
افراد بین 18 تا 35 سال بیشترین مصرف کنندگان شیشه هستند
دکتر قدیر زاده در ادامه افزایش تمرکز، بالا رفتن درک و حس اعتماد به نفس، افزایش انرژی، پرفعالیتی و بی خوابی را از جمله عوارض مصرف شیشه عنوان کرد و گفت: بیشترین مصرف کنندگان شیشه افراد بین 18 تا 35 سال هستند که به دلیل بروز چنین عوارضی به مصرف آن روی می آورند.
وی آیس، کریستال، یخ، گلس، و تینا را از جمله نام های متداول شیشه ذکر کرد و اظهار داشت: کریستال یا شیشه محرک بسیار قوی است که فعالیت های سیستم عصبی مرکزی را سرعت می بخشد و مصرف آن شخص را در وضعیتی قرار می دهد که تمایل به درمان آن ندارد.
وی تصریح کرد: عدم تعادل رفتاری در اولین مصرف شیشه ممکن است بین 12 تا 48 ساعت باقی بماند و فرد در این مدت دست به انجام کارهایی بزند که در حالت طبیعی مرتکب آنها نمی شود .
دکتر قدیرزاده خاطر نشان ساخت: برای درمان عوارض اعتیاد به شیشه بر اساس مدت، نوع و روش مصرف ممکن است فرد نیاز به بستری شدن یا درمان سرپایی داشته باشد./ع2