به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران خوزستان ؛'محمد قاسمینژاد' اظهار داشت: لوبیای بهاره در اسفند و فروردین كاشته و در اواخر خرداد و تیر برداشت میشود و لوبیای كاشت تابستانه كه عمده كشت استان را به خود اختصاص میدهد از مرداد ماه آغاز و برداشت آن از مهر ماه تا اواخر آبان ماه ادامه دارد.
وی با بیان اینكه در سال زراعی 91 ـ 90 ، 14 هزار هكتار از اراضی زراعی استان خوزستان به زیر كشت لوبیا رفته است، پیشبینی كرد كه این سطح در سال زراعی 92 ـ 91 به 15 هزار هكتار برسد.
قاسمینژاد گفت: كل دوره برداشت معمولاً هفت چین است كه میانگین برداشت محصول سبز در حدود 5 تن در هكتار و برداشت محصول خشك در حدود 1.2 تن در هر هكتار است.
معاون بهبود تولیدات گیاهی شهرستانهای اهواز، شوشتر و دزفول را از مناطق عمده كشت لوبیا در سطح استان ذكر كرد و افزود: برداشت لوبیا كاملاً سنتی و با دست انجام میگیرد.
به گفته وی، این محصول علاوه بر مصرف درون استانی به سایر استانها و به كشورهای همسایه نیز صادر میشود. /س