علي تيموري كارشناس و مجري برنامه "دكتر سلام" در گفتگو با
حوزه راديو و تلويزيون باشگاه خبرنگاران گفت: در رسانه براي پرداختن به برخي از مسائل حتي در زمينه سلامت به هر حال ملاحظاتي وجود دارد اما اين خطوط اجتناب ناپذير رسانه اي را با ظرافت پشت سرگذاشته ايم و در چندين برنامه در خصوص ايدز، ناباروري و مسائل ديگر كه مشكل بسياري از مردم است، صحبت كرده ايم كه تاكنون به اين صراحت در هيچ برنامه اي بيان نشده است.
وي اظهار داشت: شعار هميشگي ما در "دكتر سلام" و ساير برنامه هاي سلامت محور رسانه ملي بر روي پيشگيري استوار است و اگر هم در مواقعي توصيه هاي درماني را مطرح ميكنيم به درخواست بينندگان بوده چون به لحاظ حرفه اي هم نميتوان در يك مدت محدود توصيه هاي درماني جدي ارائه داد.
وي در ادامه گفت: بنابراين در سري اول و دوم برنامه شايد به بخش هايي از درمان اشاره كرده باشيم، اما هيچگاه نيت ما درمان نبوده و اگر هم وارد درمان شده ايم براساس نياز مخاطب بوده كه ميخواهد شيوه هاي درمان نوين را بداند.
اين كارشناس مجري گفت: اما به هر حال معتقدم رسانه ملي بايد يكسري ملاحظاتي را داشته باشد چون امكان دارد هر مخاطبي با هر درجه سني، بيننده چنين بحث هايي باشد به همين دليل در آن برنامه هايي خاص از والدين خواهش كردم اگر كودكانشان پاي تلويزيون نشسته اند، اجازه تماشاي برنامه را به آن ها ندهند.
وي بيان كرد: از طرف ديگر اين نكته را بايد در نظر بگيريم در عصري زندگي مي كنيم كه به راحتي همه گونه اطلاعات حتي غلط در فضاي مجازي وجود دارد و تداوم پخش چنين برنامه ها و صراحت كلام در آن ها مي تواند به افزايش آگاهي عامه مردم منجر شود.
وي خاطرنشان كرد: حتي در سري جديد برنامه در خصوص بيماري هاي مقاربتي صحبت كرده ايم كه پيامك هاي بسياري از سوي مردم دريافت كرديم و در حال بررسي شرايط هستيم تا با نشان و محدوديت سني روي آنتن بفرستيم./ي2