به گزارش
خبرنگار صنفی آموزشی باشگاه خبرنگاران دکتر فرهاد شریف، رییس دانشکده مهندسی پلیمر دانشگاه صنعتی امیرکبیر در مراسم افتتاحیه این کنفرانس گفت: هدف اصلی از برگزاری این سمینار آشنایی محققان با دستاوردهای علمی و ایجاد زمینههای همکاری در حوزهی علم و فناوری پلیمر است.
وی با اشاره به این که محققان بسیاری در زمینهی پلیمر در سراسر کشور مشغول به فعالیت هستند،اذعان داشت: بیش از هزار مقاله به دبیرخانه کنفرانس ارائه شده که از این میان 200 مقاله بصورت شفاهی و 600 مقاله نیز در قالب پوستر ارائه میشود
وی تصریح کرد: متخصصان بر روی سنتز، شکلدهی و خواص مواد پلیمری بررسیهای زیادی انجام دادهاند و همین موضوع مهندسی پلیمر را در ایران بسیار کاربردی کرده است.
5میلیون تن آلوفین سالانه در کشور تولید میشود وی با بیان این که در بسیاری از دانشگاههای دنیا حوزههای تخصصی پلیمر در دانشکدههای شیمی، مهندسی شیمی و مهندسی مکانیک پراکنده است افزود: دانشجویان ایران با تعریف تخصصی و کاربردی که از صنعت و دانش پلیمر در ایران شده در صنایع بالادستی و پایین دستی این صنعت بسیار موفق بودهاند که تولید پنج میلیون تن آلوفین به اضافه دیگر رزینهای صنعتی نشان از آن دارد.
به گفته دبیر کنفرانس علوم و فناوری پلیمر این کنفرانس شرایطی را ایجاد کرده که انجمنهای صنفی مختلف صنعت پلیمر بتوانند از پتانسیلهای علمی کشور استفاده کنند و همچنین متخصصان این حوزه از توانمندیهای صنعتی مطلع شوند.
وی ادامه داد: خواص پلیمرهای مختلف، شناخت پلیمرها، شکلدهی پلیمرها، سنتز و تولید پلیمر و تئوری و مدلسازی از جمله محورهای اصلی این همایش است که پیگیری آنها در کنفرانسهای مختلف صنعت پلیمر زمینهی توسعهی این علم و شناخت محققان از یکدیگر را فراهم میکند.
استاد دانشگاه صنعتی امیرکبیر یاد آور شد: یک متخصص آلمانی که در زمینه مواد مرکب و کاربرد پلیمر در صنعت خودرو تحقیق کرده است در این کنفرانس سخنرانی و کارگاهی را برای فعالان صنعت خودرو در دانشگاه امیرکبیر برگزار میکند که دانشکده مهندسی پلیمر نیز از این فرصت برای کمک به صنعت خودرو استقبال میکند.
به گفته وی سخنران دیگری از فنلاند در زمینهی شیمی و فیزیک پلیمرها و یک سخنران سنگاپوری نیز در زمینهی کاربرد پلیمرها در بایو سخن خواهد گفت./ع2