مبتکر کشورمان با استفاده از حرارت القایی موفق به پاستوریزاسیون شیر شد.

سیمین نظری مبتکر پاستوریزاسیون القایی شیر در گفتگو با خبرنگار  علمي باشگاه خبرنگاران گفت:با استفاده از حرارت القایی موفق به پاستوریزاسیون شیر شدیم. مزایای این روش به دلیل افزایش کیفیت شیر از نظر میکروبیولوژیکی ، شیمیایی و فیزیکی است.

این مبتکر تصریح کرد: جریان برق هنگام عبور از سیم ها، اطراف سیم ها انرژی القایی تولید می کنند که از این انرژی در دستگاهی به نام هیتر القایی می توان استفاده کرد.

وی خاطر نشان کرد: با 15 درصد صرفه جویی در مصرف برق می توان شیر را پاستوریزه کرد./ع2
برچسب ها: شیر ، هیتر ، انرژی ، شیمیایی
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار