کارشناس تغذیه دانشگاه علوم پزشکی مازندران در گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران مازندران با بیان اینکه کاهو دارای آهن فراوان است گفت : مادران شیرده می توانند کاهوی پخته را برای افزایش شیر در رژیم غذایی خود قرار دهند .
امینی افزود : کاهو از سبزی های بسیار مفیدی است که علاوه بر خواص درمانی ، مصرف غذایی نیز دارد و امروز 16 نوع کاهو در دنیا کشت می شود که کاهوی گرد و کاهوی ایرانی از انواع مهم آن برای مصرف سالاد است .
وی تصریح کرد کاهوی گرد ارزش غذایی چندانی ندارد چرا که دارای مقدار زیادی الیاف است که گاز و نفخ معده ایجاد می کند . این کارشناس تغذیه با اشاره به اینکه دانشمندان علم تغذیه و گیاه شناسی برای کاهو خواص متعددی عنوان کردند گفت : آنها کاهو را بعنوان یک داروی تسکین دهنده و آرام بخش طبیعی تجویز می کنند .
امینی افزود : بدلیل آب فراوانی که در این ماده غذایی وجود دارد برای طراوت پوست و کاهش یبوست و خشکی مزاج مفید است و همچنین خون را صاف و تمیز می کند.
وی تصریح کرد : برخلاف تصور مردم که معمولا برگ های کم رنگ تر کاهو را ترجیح می دهند برگ های سبز کاهو بیشتر از برگ های سفید دارای ویتامین c است و علاوه بر آن مقدار نسبتا زیادی ویتامین a و ویتامین E دارد ./س