گزارشگر انگلیسی این نشریه در نوشتۀ خود آورده است: سالن اپرای این شهرک هنری، مدتهاست منتظر آن است که اجرا کننده یا بازدیدکننده و تماشاگری، سراغی از آن بگیرد.
بنا بر این گزارش، برآوردها حاکی از آن است که قطر 25 میلیارد دلار در طرح های فرهنگی و هنری سرمایه گذاری کرده تا همزمان با میزبانی جام جهانی 2022، برای خود در فهرست جهانی فرهنگ و هنر جایی باز کند. ایندیپندنت در ادامه می پرسد: «آیا صرف میلیاردها دلار می تواند دوحه را مانند برخی از پایتخت ها، به مقصدی برای شیفتگان فرهنگ و هنر تبدیل کند؟»
در بخش دیگی از گزارش ایندیپندنت آمده است: ویژگی قطر در اجرای این قبیل برنامه ها و در رقابت با همسایگانش در خلیج (فارس)، صبر و شکیبایی است. از طرفی، این کشور منابعی در اختیار دارد که بیشترین متوسط درآمد سرانه سالانه (برابر با 100 هزار دلار) را برای این کشور به ارمغان آورده است.
این در حالی است که برنامه های فرهنگی- هنری مشابه در کشور امارات، از جمله دعوت از موزه های مشهورغربی (همچون موزه لوور پاریس) که با هزینه ای بالغ بر 27 میلیارد دلار در حال اجراست، به سبب تاخیر در احداث ابنیه و اماکن مورد نیاز با تاخیر طولانی مواجه شده است.