اجرای روش های جدید در مرز اراضی و مستثنیات اشخاص موجب مشخص تر شدن اراضی ملی و کاهش تصرف جنگل ها می شود .

رئیس اداره حفاظت و حمایت اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری نوشهر در گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران مازندران گفت : پارسال 67 کیلومتر بنچ مارک در غرب مازندران نصب شد و پیش بینی می شود امسال 42 کیلومتر بنچ مارک در مرز اراضی ملی نصب شود .

یزدان فر آهنگران با بیان اینکه تا سال 74 برای جلوگیری از تجاوزات احتمالی به جنگل های شمال از روش ها همچون کاشت درختان تند رشد نظیر صنوبر و گونه های سوزنی برگ و ایجاد کمربند سبز استفاده می شد افزود : در سالهای گذشته شیوه های حفظ اراضی ملی متنوع تر و کارآمدتر شده است و اقداماتی مانند حفر کانال و ایجاد خاک ریز و نفس کشی و نصب سیستم خاردار نیز رونق گرفت .

وی با بیان اینکه بنچ مارک سازه ای از جنس بتون به ارتفاع 1/5 متر است و بسته به نوع آن و حساسیت منطقه ساخته می شود گفت : اغلب از بنچ مارک نوع دو که هزار کیلوگرم وزن استفاده می شود که 70 سانتی متر آن در داخل زمین قرار می گیرد و بر روی آن نشان منابع طبیعی وجود دارد .

رئیس اداره حفاظت و حمایت اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری نوشهر افزود : اجرای این طرح باعث مشخص شدن مرزهای منابع طبیعی در طبیعت و پیشگیری و کاهش تجاوزات و کاهش پرونده های قضایی می شود .

بگفته یزدان فر آهنگران این حوزه از رویان تا رامسر امتداد دارد که 313 هزار هکتار جنگل و 197 هزار هکتار مرتع دارد ./س

برچسب ها: تصرف ، جنگل ، اراضی ملی
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.