کارشناس تغذیه دانشگاه علوم پزشکی مازندران در گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران مازندران با اشاره به اینکه گریپ فروت شبیه پرتغال ولی درشت تر از آن و درون آن به رنگ های سفید، صورتی و قرمز پرورش می یابد و گاهی به اندازه طالبی رشد می کند گفت: این میوه دارای پوست زرد روشن است و میوه و گل آن اشتها را تقویت و عمل هضم را آسان می کند و قسمتهایی از درخت گریپ فروت مورد استفاده غذایی و پزشکی قرار می گیرد.
امینی به ویتامین B1،B2 و مواد معدنی در این میوه اشاره کردو افزود: این میوه در حفظ سلامت قلب و عروق بدن موثر و به تولید قند و مواد حیاتی دستگاه بدن کمک می کند.
کارشناس تغذیه دانشگاه علوم پزشکی مازندران گفت: گلهای گریپ فروت از نظر طبی خاصیت ضد تشنج دارد و آن را دم می کنند در موقع تشنج و تب می نوشند.
امینی افزود: این میوه را صبح ناشتا بخورند ، سبب تکرر ادرار می شود و سموم را از بدن خارج می کند و خون را تصفیه و کلیه و کبد را پاک می کند
به گفته وی گریپ فروت میوه ای خنک است و عطش را رفع می کند و اختلاهای مفصلی را درمان و برای سرما خوردگی و در فصل زمستان مصرف فراوانی دارد./س