سیاستهای یک بام و دو هوای دولت انگلیس در قبال موضوع حقوق بشر در جهان، اعتراض رسانه های داخلی این کشور را نیز برانگیخته است.

به گزارش سرويس بين‌الملل باشگاه خبرنگاران ، روزنامه گاردین در سرمقاله خود نوشت: "حقوق بشر از نظر اهداف راهبردی سیاست خارج انگلیس بسیار اهمیت دارد، این مسأله بخشی از دی ان ای ما است".. این ادعای سخنگوی وزارت امورخارجه انگلیس در پاسخ به انتقاد کمیسیون سیاست خارجی، برای توجیه مخالفت دولت با تحریم مسابقات فرمول یک در بحرین بود.

این روزنامه انگلیسی نوشت: آیا حقوق بشر در DNA "آلیستر برت" وزیر مشاور دولت در امور خاورمیانه و شمال آفریقا نیز وجود دارد؟ ؛ وی این هفته در چهارمین نشست سرمایه گذاری در ابوظبی، با ستایش دولت امارات، سخنان محبت آمیزی را نثار این دولت کرد.

گاردین تأکید کرد: امارات برای بسیاری از انسانها معنای خاصی دارد؛ این سرزمین محل اقامات 100 هزار انگلیسی است و شانزدهمین بازار بزرگ کالاهای انگلیسی به شمار می آید به صورتی که ارزش صادرات انگلیس به امارات سال قبل به حدود 4.7 میلیارد لیره استرلینگ رسید؛ در مقابل نیز اماراتی ها در نقاط مختلف انگلیس حضور دارند.

گاردین خاطرنشان کرد: ولی برای بسیاری از انگلیسی‌ها، امارات چهره ای دیگر دارد؛ بسیاری از انگلیسی‌ها حکومت امارات را رژیمی استبدادی و واپسگرا می دانند، که تظاهرات مسالمت آمیز را به شدت سرکوب می کند .. این رژیم 64 تن از فعالان حقوق بشر را بازداشت کرده و به زندان انداخته است .. برخی از آنها را شکنجه و تابعیت برخی دیگر را لغو می کند.

این روزنامه انگلیسی ادامه داد: امارات سرکوب فعالان را به گونه ای ادامه می دهد که "بن علی" و "حسنی مبارک" در برابر این سرکوبها احساس افتخار می کنند به همین دلیل عجیب نیست که "عمرسلیمان" رئیس سابق دستگاه اطلاعاتی حسنی مبارک، برای فرار از مصر، امارات را برگزید.

گاردین حوادث امارات را درنتیجه انقلاب در کشورهای عربی دانست و تأکید کرد: امارات مردمی متحد دارد و مشکلی تحت عنوان اختلاف بین شیعه و سنی در جامعه اماراتی نیست، درنتیجه افراطی‌های حکومت امارات مانند "محمد بن زاید"، گروه اخوان المسلمین را به دست داشتن در مشکلات داخلی متهم می کند.

گاردین خاطرنشان کرد: مسأله مورد توجه در خصوص امارات، نشان احترامی است که دولت انگلیس همچنان آن را به سینه حکومت این کشور چسبانده است؛ بنابراین اگر امارات مطالبات مردم خود را نادیده می گیرد، برای بهبود وجهه بین المللی خود کسی را مانند "آلیستر برت" یافته است.

این روزنامه انگلیسی افزود: بنابراین آیا حمایت از استبداد در دنیا پس از انقلابهای عربی نیز بخشی از دی ان ای انگلیس است؟.



برچسب ها: انگلیس ، حقوق ، بشر
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار