جشنواره های دانشجویی باعث می شود تا افراد مستعد به دست اندرکاران حوزه هنر معرفی شوند.

به گزارش باشگاه خبرنگاران، جليل سامان كارگردان سينما و تلويزيون درگفت و گو با ستاد خبري پنجمين جشنواره فيلم دانشجويي به دوران دانشجويي خود دردانشكده صدا وسيما اشاره كرده و افزود:  در دوره تحصیل ما به تولیدات دانشجویی چندان توجهی نمی شد و جشنواره ای در کار نبود. اما بعد از اتمام تحصیل به این بخش بیشتر توجه شد و امکاناتی برای دانشجویان در نظر گرفتند.

اين فارغ التحصيل دانشكده صدا وسيما تجهيزات زمان دانشجويي خود دردانشكده را مطلوب دانست و تصريح كرد: در دورانی که من مشغول تحصیل در دانشکده صدا و سیما بودم، دانشکده از امکانات خوبی از جمله لابراتورها ی مجهز برخوردار بود. اما اکنون با ظهورتکنولوژی های جدید به تبع دانشکده به امکانات بیشتری هم مجهز شده است و یک دانشجو به راحتی می تواند با یک دوربین هندی کم فیلمسازی را تجربه کند.

جليل سامان آموزش هاي علمي و دانشگاهي درموفقيت فيلم سازان جوان را بسيارموثر توصيف كرد و افزود: تاثیر مبانی تئوریک بر فعالیت هنرمند غیرقابل انکار است. من در دوره دانشجویی یک سریال 16  میلیمتری ساختم. اما بعد از آن وقتی دانش تئوریک خود را از طریق مطالعه و با راهنمايي اساتيد و افراد باتجربه افزایش دادم، فهمیدم که می توانستم اثر بهتری هم بسازم.

كارگردان مجموعه تلويزيوني ارمغان تاريكي همچنين برتلاش خود دانشجويان علاقمند به فيلم سازي درمسيركسب تجربه و ديدن فيلم هاي مختلف تاكيد و تصريح كرد: دانشگاه براي دانشجو این فرصت را فراهم می کند تا حداقل در یک دوره چهارساله در تعامل با فضاهای هنری باشد و هم به تجربه تئوريك و هم عملي خود بيافزايد. اما با همه اين احوال اگر خود دانشجو به دنبال  فیلم دیدن یا مشاهده نمایش نبوده و دغدغه كار حرفه اي نداشته باشد ، صرف دانشگاه رفتن به او چیز خاصی اضافه نخواهد کرد./ي2
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار