برداشت خیارسبز پاییزه درشهرستان خنج آغاز شد .

به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران مرکز فارس مدیرجهاد کشاورزی شهرستان خنج گفت: برداشت خیار سبز پاییزه از سطح 950 هکتار از اراضی این شهرستان آغاز شد.

صدرالله احمدی متوسط تولید این محصول را 20 تن درهکتار عنوان کرد و گفت : پیش بینی می شود کشاورزان خنج درپاییز امسال 20 هزار تن محصول از مزارع این شهرستان برداشت کنند.

وی تصریح کرد : آبیاری تمام مزارع شهرستان خنج به شیوه نوین است ونیمی از محصولات این شهرستان به صورت محصول سالم وبدون استفاده از کودهای شیمیایی وسموم دفع آفات نباتی به بازارعرضه می شود

مدیرجهاد کشاورزی شهرستان خنج افزود : خیار سبزشهرستان خنج به سبب مرغوبیت وارگانیک بودن از بازارمصرف خوبی برخوردار است .

احمدی ادامه داد: شهرستان خنج یکی از مراکز عمده تامین کننده خیارسبز مورد نیاز شرکت های تولید خیارشور در استان های فارس ، اصفهان وتهران به شمار می آید و روزانه به طور متوسط 500 تن خیارسبز درسه نوع نول ، ویژه ودرجه یک به شرکت های تولید خیارشور طرف قرارداد ارسال می شود.

وی گفت: محصول مازاد برنیاز این شهرستان به میدان های تره بار جهرم ، شیراز ، اصفهان ، تهران و مناطق همجوارعرضه می شود.

احمدی افزود: برداشت محصولات پاییزی این شهرستان از نیمه دوم مهرامسال و آغاز برای بیش از سه هزار نفر در روز ایجاد اشتغال شده است .

وی گفت : برداشت محصولات این منطقه تا اواخر آذرماه ادامه دارد .

شهرستان خنج در فاصله 265 کیلومتری جنوب شیراز واقع شده است.
برچسب ها: برداشت ، خیار ، خنج
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.