به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران اردبیل / حجتالاسلام سید علی موسوی در مراسم جشن ازدواج دانشجویی در اردبیل افزود: جوان ما به جای توکل بر خداوند و لحاظ کردن سهولت زندگی و دوری از مادیگرایی به همراه خانوادهها به همه چیز با عینک مادی نگاه میکند.
وی گفت: تا زمانی که والدین از جوان امروزی توقعات نابجا داشته باشند و از خواستگار دخترشان مسکن، خودرو و تجملات آنچنانی بخواهند و جوانان را زیربار مسئولیت سنگین در برگزاری مراسم و مهریه ببرند محال امر است که ازدواجی صورت گرفته و دختر و پسری راهی خانه بخت شوند.
استاد حوزه و دانشگاههای اردبیل بلوغ زودرس را نیز از دیگر مشکلات امر ازدواج اعلام کرد و افزود: این بلوغ زودرس در دوران جوانی به سرعت فروکش میکند و دیگر انگیزهای برای جوان در پیوند آسمانی و مقدس ازدواج و تشکیل خانواده باقی نمیماند.
موسوی گفت: تهاجم فرهنگی رسانهها و تبلیغات کور آنها از طریق شبکههای ماهوارهای و کانالهای تلویزیونی یکی دیگر از اسباب به تاخیر افتادن امر ازدواج است به طوری که دشمنان ما سنگینترین هجمه را روی جوانان تدارک دیدهاند و با پخش سریالهای خیانتآمیز از طریق ماهواره و سایتها جوانان ما را نسبت به امر ازدواج بدبین میکنند.
وی افزود: دشمن سالهاست با این ترفند در صدد متزلزل کردن رفتار اجتماعی جوانان، خانوادهها و روابط سالم زن و شوهرهاست به طوری که با مشاهده چنین فیلمهایی شاهد افزایش طلاق و ناهنجاریهای خانوادگی هستیم.
کارشناسی مسائل مذهبی گفت: بالا رفتن سن ازدواج به ویژه ارتقای آن تا 30 سالگی جامعه ما را به سمت ناهنجاریهای مختلف سوق میدهد که باید به هوش باشیم و اجازه ندهیم این آسیبها فراگیر شده و دامنهدار شود.
این استاد حوزه و دانشگاه با یادآوری اینکه تقویت نظام خانواده و رابطه زن و شوهر به کاهش توقعات و همچنین سلامت و سادگی زندگی وابسته است، افزود: آنچه که امروز به عنوان ازدواج سالم از آن یاد میشود تقویت مولفههایی است که در مکتب و دین اسلام بیش از هر زمان دیگر به آن تاکید شده است./س