عضو انجمن تغذیه و دیابت ایران در حاشیه برگزاری کارگاه کنترل بیماری دیابت در شهرستان گچساران، گفت: عدم استفاده از نان لواش و باگت در برنامه غذایی روزانه، گام مهمی در کنترل قند خون بیماران مبتلا به دیابت است.

حیدر دارابی در گفت و گو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران یاسوج  افزود: با توجه به دریافت حجم زیادی از انرژی روزانه از گروه غلات، توجه به میزان و نوع این مواد در برنامه غذایی بیماران دیابتی از اهمیت ویژه ای برخوردار است. /س

برچسب ها: یاسوج ، نان ، دیابت
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.