سرپرست معاونت برنامه ریزی استانداری اردبیل از ذخیره سازی بیش از 500 تن گوشت مرغ کشتار روز در این استان خبر داد.

به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران اردبیل /  سید حامد عاملی گفت: این میزان مرغ کشتار گاه زنده توسط شرکت پشتیبانی و امور دام خریداری شده و در کشتارگاههای استان ذخیره سازی شده است.

به گفته وی تهیه و تامین نیازهای مردم استان اردبیل بویژه در ماه محرم، تنظیم بازار و... را از جمله اهداف ذخیره سازی مرغ در این استان برشمرد.

سرپرست معاونت برنامه ریزی استانداری اردبیل با اشاره به افزایش 46 درصدی جوجه ریزی در شش ماهه اول سالجاری در استان افزود: باتوجه به نیاز گوشت مرغ و مصرف آن ضروری است از خروج آن از استان جلوگیری شود.

عاملی از تشدید برخورد با گرانفروشان و کم فروشان خبر داد و تصریح کرد: دستگاههای اجرایی باید در خصوص تامین و توزیع  هر چه بیشتر اقلام مورد نیاز و اساسی مردم از قبیل مرغ، گوشت و.... برنامه ریزی دقیق داشته باشند./س 

برچسب ها: اردبیل ، ذخیره ، سازی ، گوشت ، مرغ
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.