کارشناس ارشد تغذیه و رژیم درمانی بیمارستان امام سجاد (ع)، گفت: با توجه به تزریق مداوم خون به بیماران تالاسمی ماژور و ذخیره آهن در بدن این بیماران که خطر آسیب به قلب را به همراه دارد، نوشیدن یک فنجان چای یا قهوه غلیظ بعد از وعده های غذایی، سبب کاهش جذب آهن می شود.

سمانه عزیزی در گفت و گو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران یاسوج  افزود: غلات سبوس داری مانند گندم، ذرت و جو نیز از دیگر مواد موثر در کاهش جذب آهن هستند که لازم است به میزان کافی در رژیم غذایی بیماران تالاسمی گنجانده شود. /س
 
 

برچسب ها: یاسوج ، قلب ، چای
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.