طعم تند ترب مربوط به ماده‌ ای است به نام سنوول و رنگ قرمز بنفش آن بر اثر وجود ماده‌ ای به نام مالوین کلراید می‌ باشد.

به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران گیلان ؛  

این گیاه یکساله که ارتفاع ساقه آن تا یک متر می ‌رسد دارای برگ ‌های پهن، ناصاف، کرک‌ دار و با بریدگی ‌های نامنظم می‌ باشد.

گل‌ های آن به رنگ سفید، زرد روشن، آبی روشن و بنفش است که در انتهای شاخه ظاهر می ‌شود و 90 درصد وزن ترب را آب تشکیل می‌ دهد.

ترب سیاه مانع بروز سنگ مثانه می‌ شود و از انسداد مجاری تنفسی جلوگیری می ‌کند، ترب کوهی به دلیل داشتن ترکیبات گوگردی به عنوان ضدباکتری، ضد قارچ و ضد ویروس عمل می‌ کند و مانع از بروز عفونت های راه تنفسی و مجاری ادرار می‌ شود.

عصاره ریشه این گیاه برای تسکین سرفه و بهبود اسهال مفید است و مخلوط عصاره ریشه، برگ، گل و تخم آن برای تسکین دردهای روماتیسمی کاربرد دارد.

اگر دست یا پای شما سرما زده است ترب را در آب بجوشانید و بگذارید تا کمی سرد شود به طوری که دست را نسوزاند سپس عضو سرما زده را چند بار در روز در این جوشانده قرار دهید./س
برچسب ها: دانشنامه ، خواص ، تــرب
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.