بادام زمینی، از نظر غنای پروتئینی، زیر گروه حبوباتی مثل: نخود ، عدس و لوبیا است و از این نظر می توان گفت جزء آجیل ها نیست.

به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران گیلان ؛ بادام زمینی، منبع خوبی برای انرژی است به طوری که 100 گرم بادام زمینی حاوی 50 گرم چربی، 16 گرم کربوهیدرات است.

بیشتر چربی های موجود در بادام زمینی، از نوع غیر اشباع مفید است.

برای افزایش ویتامین ب 3 توصیه شده که مردان 16 میلی گرم در روز و زنان 14 میلی گرم در روز بادام زمینی مصرف کنند.

جالب است بدانید که آنتی اکسیدان موجود در بادام زمینی به همان اندازه میوه ها است و از سیب ، چغندر و هویج ؛ آنتی اکسیدان بیشتری دارد.

منیزیم موجود در بادام زمینی، گرفتگی عضلانی را دور می کند.

بادام زمینی دارای فولات می باشدکه از کم خونی، رنگ پریدگی و ضعف جلوگیری می کند.

پتاسیم موجود در بادام زمینی موجب تنظیم فشارخون و تنظیم ضربان قلب می شود / س


برچسب ها: خواص ، بادام ، زمینی
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.