به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران بجنورد، انار این میوه از اوایل پاییز به وفور یافت می شود.این میوه که دارای آب،هیدراتهای کربن،املاح معدنی (کلسیم ،فسفر ،آهن ،سدیم،پتاسیم،ویتامین C ) است که میتوان به خواص این میوه اشاره کرد: ادرارآور، موجب زیبایی چهره،رفع بیماریهای اعصاب،راشیتیسم،کم خونی و ضدسرماخوردگی است. مصرف انار به صورت ناشتا می تواند تا 40 روز قلب انسان را روشن كند .
رفع بوی بد دهان،درمان لاغری شدید،صاف شدن صدا،تسکین سرفه،برطرف شدن زردی،ضد ابتلا به دیابت،شستشوی خون،رفع اوره،دفع سموم و تعادل بدن از دیگر خواص این میوه بهشتی است.
انار ترش نیز می تواند باعث تسکین خارش و زیاده روی درخوردن آن سبب زخم معده می شود.
آب انار ترش غلیظ شده با کمی عسل : زخم داخل بینی و گوشت اضافی زخمها را رفع می کند .
رب انار : ایجاد شادی ، رفع کننده التهاب افراد تبدار است .
افراد سرد مزاج پس از خوردن ا نار میبایست زنجبیل دم کرده مصرف كنند .
ودرخوردن انار نباید زیادهروی کرد . مضر برای افرادی که دچار یبوست و یا نفخ معده هستند،خوردن انار به عنوان دسر خوب نیست ./ب