برای نخستین بار در کشور ، استاندارد تفاله زیتون خشک شده در گیلان تعیین شد.

رئیس مرکز تحقیقات کشاورزی استان گیلان با اعلام این خبر به  خبرنگار باشگاه خبرنگاران گیلان  گفت: تعیین استاندارد تفاله زیتون نقش مهمی در افزایش بهره وری محصولات جنبی کشاورزی ، ارتقای معیشت کشاورزان و جلوگیری از آلودگی محیط زیست دارد.
محمود بهمنی با اشاره به اینکه بیش از 10 هزار تن تفاله زیتون در مناطق رودبار ، زنجان و قزوین در کارخانه های روغن کشی تولید می شود افزود: دفع این تفاله که سال های گذشته موجب آلودگی محیط زیست می شد اکنون با تلاش محققان مرکز تحقیقات کشاورزی و منابع طبیعی گیلان، فراوری شده و به عنوان یک ماده غذایی مکمل برای دام و طیور معرفی می شود.
گیلان حدود 42 درصد زیتون کشور را تأمین می کند/ س
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.