به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران زاهدان ، وی افزود: خربزه به سه وضعیت، برداشت کاملا نارس یا خیارک و به اصطلاح سیستانی «پشمک»، محصول کاملا رسیده برداشت میشود.
مدیر جهادکشاورزی هیرمند بیان داشت: کشت و تولید پشمک به دلیل وضعیت ویتامینهای پشمک و قند کمتری که دارد، از کیفیت مناسبی برخوردار و مردم منطقه علاقه زیادی به آن دارند.
رستمی ادامه داد: کشت پشمک در هیرمند بیشتر در اواخر مرداد ماه انجام میشود و برداشت آن نیز از اواخر شهریور ماه آغاز و تا آخر اولین یخبندان ادامه دارد.
وی گفت: نیاز نداشتن به آبیاری و عملیات خاک ورزی سنگین و نیروی کار زیاد، عرضه محصول در زمان خلاء میوهجات محلی، حداقل نیاز به نهادههای سوبسیدی، برخورد دوره رشد محصول با آب و هوای مناسب و ایجاد پوشش مناسب بر روی اراضی در اواخر تابستان از مزایای این محصول است.
مدیر جهاد کشاورزی هیرمند خاطرنشان کرد: در حال حاضر سطح زیر کشت این محصول در این شهرستان بالای 30 هکتار است.
وی اضافه کرد: پیش بینی میشود که سه تا پنج تن در هر هکتار پشمک برداشت و روزانه بازار مصرف سطح سیستان و مرکز شود.
/س