به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران کرمانشاه
دکتر معصومعلی معصومی هدف اصلی خوردن غذا را تامین نیازهای مختلف بدن عنوان و خاطر نشان کرد: از آنجایی که هیچ گونه اطمینانی نسبت به مواد اولیه فست فودها نداریم و درعین حال یقین داریم که فست فودها حاوی مقادیر زیادی چربی، گوشت های نامرغوب و ... هستند، لذا خوردن آنها به هیچ وجه توصیه نمی شود.
این جراح و فوق تخصص قلب و عروق در ادامه به شیوه طبخ فست فودها اشاره کرد گفت: با توجه به اینکه این گونه غداها اغلب با روغن های غیر استاندارد و چند بار مصرف تهیه می شوند سلامتی افراد را به مخاطره می اندازند.
وی در ادامه سرخ کردن را یکی از بدترین شیوه های طبخ غذا دانست و اذعان داشت: آزمایشات نشان داده اند که هیچ کدام از روغنهای موجود توان مقابله با سرخ کردن را ندارند و در صورت سرخ شدن دچار تغییر و تحول خطرناکی می شوند.
وی افزود: فست فودها به علت چربی زیاد، استفاده از روش سرخ شدن، دارا بودن مقادیر زیادی اسیدهای چرب ترانس و ... می توانند سبب تنگی دریچه قلب شوند.
معصومی بهترین و مناسب ترین غذاها برای سلامتی را غذاهایی از جنس حبوبات، سبزیجات، میوه و ... دانست و گفت: این در حالیست که حضور این گونه مواد در سفره های ما هر روز کم رنگ تر از قبل می شوند.
معصومی استفاده از غذاهای با چربی و نمک کم و استفاده از گوشت سفید را بهترین غذاها برای سلامتی قلمداد کرد.
وی در ادامه آب را بهترین و مناسب ترین نوشیدنی قلمداد کرد و تصریح کرد: دوغ نیز یکی از بهترین نوشیدنی ها است.
معصومی در ادامه مصرف انواع نوشابه های گازدار را به علت تجمع مواد قندی و چربی نامناسب ارزیابی کرد./س