یک جراح و فوق تخصص قلب و عروق معتقد است، فست فودها سلامتی انسان را به مخاطره می اندازند و از این رو خوردن آنها به هیچ عنوان توصیه نمی شود.

به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران کرمانشاه

دکتر معصومعلی معصومی   هدف اصلی خوردن غذا را تامین نیازهای مختلف بدن عنوان و خاطر نشان کرد: از آنجایی که هیچ گونه اطمینانی نسبت به مواد اولیه فست فودها نداریم و درعین حال یقین داریم که فست فودها حاوی مقادیر زیادی چربی، گوشت های نامرغوب و ... هستند، لذا خوردن آنها به هیچ وجه توصیه نمی شود.

این جراح و فوق تخصص قلب و عروق در ادامه به شیوه طبخ فست فودها اشاره کرد گفت: با توجه به اینکه این گونه غداها اغلب با روغن های غیر استاندارد و چند بار مصرف تهیه می شوند سلامتی افراد را به مخاطره می اندازند.

وی در ادامه سرخ کردن را یکی از بدترین شیوه های طبخ غذا دانست و اذعان داشت: آزمایشات نشان داده اند که هیچ کدام از روغنهای موجود توان مقابله با سرخ کردن را ندارند و در صورت سرخ شدن دچار تغییر و تحول خطرناکی می شوند.

وی افزود: فست فودها به علت چربی زیاد، استفاده از روش سرخ شدن، دارا بودن مقادیر زیادی اسیدهای چرب ترانس و ... می توانند سبب تنگی دریچه قلب شوند.

معصومی بهترین و مناسب ترین غذاها برای سلامتی را غذاهایی از جنس حبوبات، سبزیجات، میوه و ... دانست و گفت: این در حالیست که حضور این گونه مواد در سفره های ما هر روز کم رنگ تر از قبل می شوند.

معصومی استفاده از غذاهای با چربی و نمک کم و استفاده از گوشت سفید را بهترین غذاها برای سلامتی قلمداد کرد.

وی در ادامه آب را بهترین و مناسب ترین نوشیدنی قلمداد کرد و تصریح کرد: دوغ نیز یکی از بهترین نوشیدنی ها است.

معصومی در ادامه مصرف انواع نوشابه های گازدار را به علت تجمع مواد قندی و چربی نامناسب ارزیابی کرد./س

برچسب ها: کرمانشاه ، فست فود ، افراد
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.