وی اظهار كرد: به منظور اهمیت تاریخی، فرهنگی و شناخت مشاهیر و مفاخر استان، راه اندازی موزه با دارا بودن قابلیت های آموزشی و ترویجی نقش مهمی در حفظ و احیای فرهنگ ایرانی و اسلامی ایفا می كند.
سرپرست اداره كل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان مركزی بیان كرد: این استان یكی از قطب های صنایع دستی، معرق، منبت، قلمزنی، گیوه دوزی و گچبری است كه آموزش و ترویج این هنرها مهمترین رسالت آموزشی موزه بزرگ اراك است.
رضوانی تاكید كرد: اراك به عنوان یكی از مهمترین مراكز اقتصادی و صنعتی كشور جمعیت انبوهی از مردم مناطق مختلف را در خود جا داده است كه آشنایی همگان با فرهنگ و هنر قدیم این منطقه ضروری است.
وی ادامه داد: همچنین آشنایی گردشگران داخلی و خارجی با ویژگی های فرهنگی و اجتماعی استان علاوه بر افزایش درآمد موجب ایجاد اشتغال نیز می شود.
سرپرست اداره كل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان مركزی اضافه كرد: این موزه از مصوبات دور دوم سفرهای استانی هیات دولت به این استان بوده كه كار مطالعاتی آن تا سال گذشته به پایان رسیده و عملیات اجرایی آن آغاز شده است.
رضوانی توضیح داد: این موزه در زمینی به مساحت هشت هزار و 56 متر مربع شامل فضاهای نمایشگاهی، خدمات پشتیبانی و پاركینگ، سالن آمفی تئاتر و سمعی بصری، كتابخانه و فضای آموزشی در حال ساخت است./س